Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

31 May, 2009

GRADUATION THEME



graduation theme...tempahan dari Pali..ex-opismate..tempahan full fondant..untuk sahabat katanyer (mybe awek kot...hehehe)...malu nk mengaku la tu.....harap2 suka...

TEMPAHAN PERTUNANGAN ..THEME FASHION



Tempahan dari sahabat lama masa sek menengah dulu...untung nyer wat bisnes camni...dapat jumpa semula kawan yg dh lama tak jumpa dh dekat 9 thun tak jumpa...masa ambik tempahan pun tak sempat borak lama...tak pe nnt ada masa kite borak2 panjang.. harap2 majlis berjalan lancar.. enjah ni nk deco ada baju kebaya handbag n shoes..try buat kan...menjadi la gak.. :-P

SELAMAT BERTUNANG TUK ENJAH & PASANGANNYER...( tq order :-p)

FLOWER DESIGN


tempahan dr ida...kira customer tetap la ni..semenjak dari hataran pertunangannyer haritu...ni nk tema flower...wat kan rose n carnation..

TEMPAHAN HANTARAN PERKAHWINAN MILA..


terlebih dahulu...selamat pengantin baru pada mila n pasangannyer...tq jemput...tp tak sempat nk hadirkan diri..apapun semoga berkekalan ke akhir hayat
tempahan fondant full ...nk design cam yg lepas2 dh buat..tp buat kelainan sikit..so far katanyer berpuas hati...tq...lain kali leh r order lagi..:-P

HAPPY BIRTHDAY ISKANDAR



tuk anak buah nyer...tempahan dr kak eida..roomate masa kat uitm..nk design ada stokin, cap, seluar n shirt, aiskrim,lollypop......comel n fun kan..?...kak eida kata sedap n comel...(tq puji...lain kali leh order lagi..hehehe) mana tahu untuk perkahwinan plak ke...

LOVE theme for Loveone


2nd Tempahan dr Khalid tuk seseorang yg istemewa rasanyer...tp malu2 nk bg tahu...try wat yg terbaik n look sweet...(harap2 suka...)

19 May, 2009

TEMPAHAN HARI IBU


9PC cupcake tuk hari ibu...tempahan dari khalid..

BESDAY CUPPIES..MICKEY...CAR & TRAIN





tempahan besday cuppies dr ex opismate...
1. dr chemah...theme mickey
2. dr kak mayang..theme..car n train
maaf la tgu lama...almaklum bergegas balik kerja terus deco...harap2 suka la yer...

HAPPY MOTHERS DAY






dah lama tak sempat nk upload gambo2 tempahan....yg ni tempahan untuk happy mothers day.. 1. tempahan dr ayu(ex opismate) tuk ibu tersayang..2. tuk kak syarifah, juga untuk ibunyer...yg bawah sekali khas tuk mak kat kg...bawak balik johor :-) SPECIAL TUK MAK...SELAMAT HARI IBU ...SAYANG mak....

09 May, 2009

FONDANT DECORATION




fondant decoration tempahan dari kak norell untuk besday anaknyer... nk decoration fondant 50pc dlm individual box..yg dah siap dalam box tak sempat nk snap kak norell dh sampai...anyway...harap akak suka nnt boleh la tempah lagi dari kami...:-)
design butterfly n ladybird n zirafah..


FAST SALE DECORATION :-)





theme & design:-
1. LION, BUTTERFLY,WORDING,PRESENT & FLORAL
2. FONDANT WORDING,FLORAL, LOVE TREE,ICE CREAM & LADYBUG
3. LADYBUG & LOVE
4. CAR, LOVE TREE (simple), LADYBUG, BALL & WORDING


05 May, 2009

TEMPAHAN DARI JOHOR...:-)






1. theme love & flower
2. theme love & heart
3. theme BEN 10 ..... maaf tak berapa menarik... :-)
4. theme spongebob & blue carnation flower
5. theme car & grass...
semua tempahan untuk di bawa ke johor...sama2 dengan muffin yang banyak tu... :-)


MUFFIN TUK DOOR GIFT


Lama dah tak upload & update blog ni...ni masa preparation untuk tempahan muffin dari johor....untuk majlis perkahwinan.... sesiapa bermiat boleh la contact kami tuk bincang harga... :-)

Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...