Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

16 January, 2011

HAPPY BIRTHDAY GARDEN CUPCAKE

tempahan dari lelaki????
yer sangat jarang kami buat cupcake yg ditempah dr lelaki untuk perempuan..
selalunyer of coz perempuan tuk lelaki..
mybe ni some1 special ( kene tunggu yg order cerita ni..he3)
tempahan dr rakan opis lama masa kerja di wangsamaju..jarang dh jumpa kecuali ada gathering xPKP..( bile lagi ni nk wat event..jumpa2 n lepak2 sama yer?)
tq order dgn kami yer rimau ( nama dia rizal, tp kteorg panggil rimau ;-)...)
he3..
ada berita baik jgn lupa kabo2 kat kteorg k

HAPPY BIRTHDAY CUPCAKE & CAKE

tempahan dr fatima special untuk tunang nyer
nk theme garden n love
ada edible image gambar mereka berdua
sempena anniversary ke 4 mereka dan birthday tunangnyer..
theme red n black
kami delivery ke ktm sg buluh..sesat2 kat sana...
maafnyer fatima terpusing2 mencari2 kami
harap u suka..
tq order dgn kami
sempena bithday opismate kami..6 jan 2011
happy besday k.rosni
wish u best of luck, pnjg umur, murah rezeki & happy2 selalu
simple design je yer..;-)


tempahan dr INA dari rakan seopis saharah(classmate masa di uitm)
cake carrot walnut + cream cheese + edible image thomas & frenz..
tepi2 tu nips bagi kaler2...meriah.. cake ni sekali dgn candle happy birthday
harap2 anak2 ina & rakan2 suka
tq yer order ;-)

CUPCAKE UNTUK IBU MENGANDUNG & CUPCAKE HANTARAN PERTUNANGAN

simple decoration cupcake tuk wife razi ( rakan masa kat uitm dulu)
setelah lama tak jumpa..kali ni berjumpa semula..tgk2 dh bawak bini tgh nk tunggu due..
tau je kami ada buat cupcake..terus2 mengidam teringin nk mkn cupcake
semoga selamat melahirkan yer...boleh tgk baby comel ;-)
TAKE CARE K...

tempahan dari kenalan di facebook..untuk hantaran pihak nyer dan pihak lelaki
theme mu + ramones logo..1 set lagi se fondant maroon, pink & cream
tq sue@yanti order dgn kami..harap u suke.n
slmt bertunang yer ;-)

TRAGEDI NEW YEAR & RUPA KEK YANG AGAK MELUKAKAN HATI :-)


happy new year...2011 is coming
( ok...terlambat sudah nk wish yer..ni dh tengah bukan 1..he3..kesibukan sampai tak sempat nk update blog yer..maaf ;-)...)
newyear kami balik ke johor..maka warga2 johor bakal merasa kek2 n cupcake yg ditempah..
khas buat niza ( exschoolmate yan) di kg melayu majidee..
blueberry cheese cupcake..
simple deco atas tu letak2 walnut jerk..
&
.....
&
..........
apakah ?
hahaha..
akibat dh kelamkabut nk balik..
nak balik pg..sampai kan dh tghari
dh terlewat akibat masalah paip umah bocor...
maka hiasan kek untuk makan2 tuk keluarga kami amatlah huduuuhhhh....
di tambah pula percubaan resepi toping yg baru...
rupanyer sgt lah susah untuk dilicinkan toping ini..apa lagi...tepek2 jerk la yer
maka terhasillah....
RED VELVET CAKE + CREAM CHEESE TOPING YANG MELUKAKAN HATI
maaf yer tentang rupanyer...tp kami jamin kamu2 semua suka dgn rasanyer..
1 pc kek tuk family yan di jb
1pc lagi tuk family liza di batu pahat
abaikan yer hiasannyer yg huduhhhh teramat sgt..
percubaan baru cream cheese toping with whipping cream..
mmg lazat tp rupanyer amat la buruk...
di tambah pula bawa naik kete jauh2 panas plak tu..nasib le..
maaf kan kami yer mak2 kami semua ;-)
tp yg pasti...
sekelip mata..habis...
buat2 jiran2 yg dh merasa...
klu nk order terpakse la tunggu 'buruh kasar' kerja jauh ni balik kg yer...

HANTARAN, ANNIVERSARY & BIRTHDAY

Hantaran marron white for eilla & faiz..kami delivery ke portklang...
tq order :-)
slmt bertunang
happy 2nd anniversary siti hajar (rakan seopis) & suami
wish u both happy together ever after + tmbah ahli baru ..wink ^-^


happy birthday BABAH
tempahan dr rakan opis
zila untuk birthday suaminyer
nk theme bola hitam ada tulisan n dot2 putih..
simple decoration
choc cake



to all...
tq order dgn kami












Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...