Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

24 December, 2010

RED VELVET CAKE 1ST TRIAL & CARROT WALNUT CAKE


carrot walnut cake , tempahan dari rakan seopis
sesiapa berminat nk tempah kek ni. boleh sms sy 0127512724
thanks dini order =) harap suke



red velvet 1st trial..yeah menjadi!











Tempahan dari mawar..ex opismate masa di wangsamaju...
sekarang dia di singapore..tq masih setia order cupcake dgn kami
kami delivery ke rumahnyer di subang

















HANTARAN CUPPIES ON DECEMBER

hantaran oren putih buat erny & khairi
all handmade flower

pink purple & white colour hantaran


oren putih...hantaran pertunangan syarul & syuhadah

31 October, 2010

HANTARAN SWEET FLOWERY & FAMILY FUN CUPCAKE

"sweet flowery-purple cream"




"theme happy family"

2 set tempahan dari fareha...antara customer tetap dh ni :-)
1 set untuk hantaran
1 set untuk makan2
tq order yer :-)

30 October, 2010

TRAGEDI OKTOBER CUPPIES :-)

tempahan dr farra..kenalan di facebook...delivery ke tesco ampang hantar cupcake ni..
harap farra suke

muffin vanila 50 pc dari opis mate...siti :-) thanks order

tempahan kali ke 2 dari ieffa
theme flower& garden buttercream
"happy besday ieffa.....smga pnjg umur & murah rezeki yer..."

juga tempahan kali kedua dari aimi
sweet purple theme

tempahan dari diba...tuk adiknya..makeup & handbang & garden theme

tempahan dari nurul di plaza alam sentral
garden & sport theme MU

tempahan dari eida untuk makan2 dgn sepupu n makciknyer, theme cartoon & fun

juga dari eida, untuk besday dirinyer & husband..sama tarikh...27-10... happy besday to both u...may god bless u

HANTARAN MILA & IJAT

tempahan dari wana ...
sweet pink & white...base maroon
tq wana...selalu tempah dengan kami...tq again

HANTARAN FATIN & IJAL


juga ditempah oleh wana...kali ni theme biru...
my opinion :-
"chantek gabungan warna ni" sambil berangan2...he3
tq wana..dh jadi customer tetap ni

MIFDHAL BESDAY CUPPIES

yg order ni terjumpa masa mkn kat linda onn nyer kedai kat tesco ampang...
ke sana hantar order orang...tup2 ada yg minta namecard...last berjumpa lagi sekali masa ambik cupcake ni
cute tul baby dia nyer gambar...
PIPI LABUH!!... :-)
Thanks yatie tempah dengan kami :-)

01 October, 2010

we will be here :-
Rev-Up Campus Zone Bazaar!
date : 2nd (saturday) & 3rd of October 2010 (Sunday)
time : 10am - 8pm
venue : Collage Mawar, UITM Shah Alam!For more information:
visit
here
See yea ......

07 September, 2010

SALAM LEBARAN 2010

SALAM LEBARAN BUAT SEMUA CUSTOMER2
CUPPACAKEPALACE,
COUTUREPALACE
&
CHANTEKEYESPALACE

Kami susun 10jari memohon ampun & maaf ,andai terdapat sebarang kekurangan ataupun terlebih bicara & kelakuan semasa berurusan dengan kami

P/S : BERHATI2 SEMASA MEMANDU YER...

MARATHON UPLOAD

kali ni marathon upload..coz lama dh blog terbiar bersawang...akibat kesibukan yang tak terkawal..
maka b4 raya ni kami upload semua cupcake & cake sepanjang beberapa minggu sebelum ni
mana yang tertinggal tu nanti kami catch up semula yer..maaf ye if tertinggal (sempat copy dr 1 camera jerk)
1stly,
salam ramadhan ( padahal dh nk raya dah)...
dan SALAM LEBARAN BUAT SEMUA
jom layan ...

1. tempahan untuk hantaran
theme white pink + buttercream base

2. tempahan untuk hantaran dari liyana..buttercream ( ada cincin lagi) :-)

3. juga tempahan dari liyana....SYAWAL CUPCAKE

4. tempahan dari nysa
theme garden + mu
sempat kami delivery ke UIA..hope nysa n BF suka :-)
tq order dgn kami


5. tempahan theme love...
lebih kurang theme yg pernah ada sebelum ni..but with diff text..
of coz la kan diff person yg order

6. tempahan garden theme
( bila dh upload ni baru perasan dh ramai suak order garden theme ni yer)
hope uall suka dgn design ni yer


7. happy birthday danil
theme liverpool


8. BIRTHDAY choc cake ...happy besday RAYYAN
tempahan dari opis mate tuk besday anaknyer yg 1st...
nk theme CHARLIE CHOC FACTORY lagi...
tq apad order dgn kiteorg


9. tempahan untuk majlis konvo
sempat gak kami delivery ke bangi..theme garden + konvo

10. theme flower + selamat berpuasa
_________________________________
TO ALL : TQ ORDER DENGAN KAMI.. harap2 semua suka :-)

Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...