Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

30 April, 2010

WATY & ADIL ~ HANTARAN THEME MAROON & WHITE


Maroon & White theme hantaran cupcake.Tempahan kali ni tuk majlis pertunangan, cupcake ni perlu di delivery ke Ampang, harap2 selamat tiba ke mazlina esok.
(entry i diupload awal, coz tengah rajin nk upload all order untuk minggu ni)
moga2 mazlina suka n puas hati yer..
untuk wati & adil...selamat bertunang
tq yer mazlina order dgn kami.

25PC CUPCAKE HANTARAN ~ FLOWER TURQUISE & WHITE THEME


Tempahan dari sheera untuk dijadikan hantaran saudaranyer.. sheera ni dh 2nd time order..sebelum ni ada juga order..
kali ni nk 25pc flower turquise & white..design ni seperti yang pernah diorder zurin ( juga untuk hantaran) tp sheera nk warna lain sikit...sweet gak...nice jerk nampak kaler tu
harap2 sheera suka ..tq order yer...dan jadi pelangan tetap kami.
terima kasih kerana terus sokong kami :-)

29 April, 2010

HAPPY BIRTHDAY CUPCAKE ~ GARDEN THEME


happy birthday cupcake dari ela untuk maknyer di cheras, ela berada di melaka minta kami untuk delivery. theme kali ni nk garden ada ladybird...walaupun ekspress order...kami tunaikan hajat ela. cupcake selamat deliver pada akaknyer...walau jem ke cheras n tak thu jalan tu puas hati bile ela kata akak dia dh mms gambar & dia berpuas hati..lega rasanyer..
tq ye ela order dgn kami.
buat pn ruby...happy besday...

28 April, 2010

FORGIVE ME CUPCAKE



Tempahan "forgive me" cupcake dari murni yang berada di kuantan, istimewa untuk insan tersayangnyer di sunway.
theme lovely n sweet...
suprise for the bf..(betul2 tersuprise bf nyer..konon kami nk hantar laptop untuk direpair..sekali yg tiba cupcake...)
hope both of u suka yer..
anyway murni tq order

25 April, 2010

BIRTHDAY CUPPIES THEME AEROPLANE & FLOWER


tempahan dari effa...special 4 bf nyer "pilot"..sbb tu la ada kapal terbang kt cuppies ni ..
special request..nk kapal2 ...cuba gak buat sekiut habis ..harap effa n bf suka yer..
tq order...

22 April, 2010

LOVELY BESDAY CUPCAKE FOR LOVELY 'BUNC'

Tempahan ni dr rakan di facebook :-)
special tuk "lovely bunc"...comel tul nama bunc tu :-)
nk design seperti yg pernah but sblm ni..tp nk ada lips...so ubah suai sikit..bg look sweet n nice
hope min n her bunc suka :-)
tq order

BEAUTIFUL BLOGGER AWARD



Tergerak hati nk buka blog malam2..rupanya dapat hadiah special la..
1st time dapat ni semenjak ada blog..tak sangka pulak..terharu sungguh..
TQ so much buat ME & MY KITCHEN

if sesiapa nak cari bakers, boleh la singgah ME& MY KITCHEN nie.. look yummy :-)

So now our turn nak bagi special award kat kawan2 yang lain
harap sudi terima yer ...
http://anismagicfingers.blogspot.com/
http://crazeshawls.blogspot.com/
http://kerongsangbrooch.blogspot.com/
http://marryme2u.blogspot.com/
http://www.sassychic32.com/
http://femm-ukstuffs.blogspot.com/
http://funkylens.blogspot.com/
http://butiksunlay.blogspot.com/
http://chomelbakingdepot.blogspot.com/
http://nafsiah-creativemakingofcake.blogspot.com/
http://bakedecorate2u.blogspot.com/
http://mykendurishoppe.blogspot.com/
http://mycuppycupcake.blogspot.com/
http://lea-oven.blogspot.com/
http://kekcawan.blogspot.com/
http://sayasukacupcake.blogspot.com/
http://s3norit4.blogspot.com/
http://moshi2meow.blogspot.com/

alamak terlebih pulak...tp tak pe kan ..:-)


Sesiapa yang dpt award ni dikehendaki :
1. Buat 1 Entry Tentang Award ini (Copy badge "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD"untuk letakkan diblog anda)
2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut
3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Award
thank U so much :-)

MU FAN BESDAY ( maria to YUNK )

tempahan special dr maria tuk "YUNK" dia :-)
besday cupcake thee MU.(sejak kebelakangan ni banyak btul customer order theme ni)
apapun hope maria suka n "yunk " awak pun suka cuppies ni
tq ye order :-)



15 April, 2010

WANIE & AIZAT ~ MAROON + WHITE



Special order dari wanie untuk hantaran pertunangannya untuk dibawa ke johor.
Theme maroon & white. Design pilihan wanie ni biasa customer suka order dr cuppacakepalace..kira design hot la ni ..look nice, elegance n sweet :-) katanya.

Thanks yer order..hope suka dengan design & warnanya..
SELAMAT BERTUNANG TO BOTH OF U…wish never ending happiness

11 April, 2010

HANTARAN PERKAHWINAN LAVENDER & SOFTPINK


SELAMAT PENGANTIN BARU buat kak lisz & suami
hantaran ini dlm special box. 16pc cupcake choc + buttercream + bunga fondant
tq order lagi sekali , kali ni tuk majlis kahwin pula. b4 this untuk pertunangan..
tq again to kak lisz ...

MU FAN & WELCOME HOME CUPPIES

special cuppies untuk tunangnyer..suprise cuppies..16pc vanilla strawberry & choc + edible image


1 lagi set 16pc cuppies WELCOME HOME theme....vanilla strawberry & choc + fondant decoration.
special dr tie untuk adiknyer yg baru balik pulang dr indon...


Thanks to tie..coz order cuppies...kata nyer nk buat suprise untuk tunangnyer & adiknyer..lgpun sbb teringin nk merasa katanyer..dlu tempah tuk hantaran pertunangan nyer..so tak dpt mkn..kali ni dpt la merasa..harap2 suka la yer dgn rasa n designnyer :-)

01 April, 2010

MANCHESTER FAN BESDAY


HAPPY BESDAY ...special yanna order tuk ABG SAYANGnyer...ada kasut, ball, jersi lagi n logo MU yg besar!! :-)
sweet kan look special sgt...serius.. kteorg sndri tgk pun suka :-)
tq yanna coz order..hope u suka :-)
lagi bertamabh puas bile yanna sms "semua org kata cntek, nnt leh promote"
thanks yanna coz order..
Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...