Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

31 December, 2011

BIRTHDAY CUPCAKE MU THEME

Rasanya dah lama tak buat cupcake theme2 bola...kali ni muncul kembali



AFIQAH 1ST BIRTHDAY

Tempah 50pc baby theme cupcake



29 December, 2011

GREENFROG


Tempahan dari Ila, kami delivery ke Port Klang.

15 December, 2011

DOORGIFT MUFFIN

Tempahan 500pcs Muffin dari ibu pengantin....
Sesiapa bermina tnk tempah muffon tuk dijadikan doorgift..boleh sms 0127512724




HANTARAN HAS & LAN

Kali ni tempahan tema oren putih hijau...untuk Has & lan


tq order :-)

02 December, 2011

HANTARAN PINK PUTIH


Lama dah rasanya tak buatkan cupcake hantaran, untuk bulan ni agak banyak juga almaklum cuti skeolah banyak yang bertunang & bernikah.
Tempahan ni diterima dari opismate untuk majlis pertunangan abangnya.
TQ ye nizam order dengan kteorang..

01 December, 2011

HANTARAN STRAWBERRY & M&M SWEET

Coklat cupcake dengan buttercream icing, tambahan m&m dan juga freash strawberry.
Sepatutnya cupcake yang kosong tu semua penuh strawberry, tapi sebab customer ni nak travel jauh, buah tu dibekalkan dan kami hanya buatkan 1 contoh untuk dijadikan contoh nanti.

comel kan? kan? kan?
Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...