Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

31 December, 2011

BIRTHDAY CUPCAKE MU THEME

Rasanya dah lama tak buat cupcake theme2 bola...kali ni muncul kembali



AFIQAH 1ST BIRTHDAY

Tempah 50pc baby theme cupcake



29 December, 2011

GREENFROG


Tempahan dari Ila, kami delivery ke Port Klang.

15 December, 2011

DOORGIFT MUFFIN

Tempahan 500pcs Muffin dari ibu pengantin....
Sesiapa bermina tnk tempah muffon tuk dijadikan doorgift..boleh sms 0127512724




HANTARAN HAS & LAN

Kali ni tempahan tema oren putih hijau...untuk Has & lan


tq order :-)

02 December, 2011

HANTARAN PINK PUTIH


Lama dah rasanya tak buatkan cupcake hantaran, untuk bulan ni agak banyak juga almaklum cuti skeolah banyak yang bertunang & bernikah.
Tempahan ni diterima dari opismate untuk majlis pertunangan abangnya.
TQ ye nizam order dengan kteorang..

01 December, 2011

HANTARAN STRAWBERRY & M&M SWEET

Coklat cupcake dengan buttercream icing, tambahan m&m dan juga freash strawberry.
Sepatutnya cupcake yang kosong tu semua penuh strawberry, tapi sebab customer ni nak travel jauh, buah tu dibekalkan dan kami hanya buatkan 1 contoh untuk dijadikan contoh nanti.

comel kan? kan? kan?

30 November, 2011

RED VELVET CUPCAKE BERSUARA

Berwarna warni kan? Anda suka????
Kami pun suka....hehehe




50pc ni tempahan dari wife bos kami untuk birthday anak perempuannya umur 3 tahun.
Katanya bercuti balik ke Malaysia dari Aus selama 6 bulan...wah seronoknya cuti lama. 
Mood : jeles ,orang lain dapat cuti lama...

Syaz ..tq order dengan kami yer...

Siapa berminat nak order macam ni...boleh sms 0127512724

CARROT WALNUT CREAM CHEESE CAKE

Tempahan dari classmate di uitm dulu. Tempahan ni bersama muffin, tapi tak sempat nak snap gambar bateri kong. Ini je yang sempat.
TQ ye yatie order dengan kami

29 November, 2011

ZOO THEME

Kek ni berat 4.5kg..besar dan berat...dahlama gambar ni tersimpan..super lama..kemas2 file kat pc terjumpa semula..ingatkan dah hilang terus dah...
percubaan buat figuring binatang2..theme zoo la katakan...
Alhamdullillah customer suka..
Bayangkan nak bawak benda ni ke opis tuk pickup... payah juga...ada gak bawa kete 10kmj je.
Macam mana la "cakeboss" tu boleh letakje kek2 dia belakang van...n turun cantek jer.....hmmmmm

BIRTHDAY CUPPIES

Tempahan dari opismate(a.k.a customer tetap dah ni) 
Tuk best frenz mereka...
Tq order dgn kami yer...

SAIF BIRTHDAY PARTY

Trajis!! sepatutnya balik 2 hari sebelum event. Tapi atas sebab2 tertentu terpaksa balik 1hari sebelum event. Kelam kabut Alhamdullilah...berjaya siapkan dan kami travel sampai ke Kuala Lipis, Pahang...
Sempena birthday anak sahabat Yan.
Coklat cake 3kg...gagahnya tatang & pangku kek sampai ke Dataran Lipis... 
Memang meriah bday party ni ada clown, magician & makanan sedap...
Thanks Eja.. percayakan kami tuk buat kek ni & happy kamu semua suka kek kami..lega rasanya


colorful cupcake 

sesiapa berminat nak sewa tier ni boleh sms kami 


Fancy cookies... 

Banner 

seorang baker with birthday boy!!!.. 


 Sedap katanya....bahagian atas dah hilang........


Sesiapa berminat boleh sms 0127512724

CHOCOLATE CAKE WITH EDIBLE IMAGE

Tempahan coklat kek dari opismate..tq order k. Next time kot2 suka boleh order lagi....



RED VELVET CUPCAKE & CAKE

Ni update sikit segalakhazanah yang tersimpan dalam draf..
jemput layan mata tengok RV cupcake & cake ni ya..




Berminat nak order sms 0127512724

25 November, 2011

HANTARAN UNGU

Agak lama tak dapat update design cupcake kat blog ni ...
ni antara yang terbaru...
 25pc fondant deco flowery cupcake tuk hantaran pertunangan


18 November, 2011

PROMOTION

10 October, 2011

SESAME STREET THEME BDAY CUPCAKE



Tempahan dari Ecam , adik besfren masa sek rendah n menengah dulu...ni semua si penggemar red velvet...
theme sesame street...
khas buat kak long nyer & syakila...:-)
tq order dgn kami...

HANTARAN PERKAHWINAN BIRU PUTIH

tempahan dari pengantin perempuan juga classmate di uitm dulu...
tahniah yatie...semoga kebahagian sentiasa bersama kamu & keluarga

HANTARAN PERTUNANGAN MASHA & SYAHRUL




tempahan dari masha..untuk majlis pertunangannyer.. untuk kedua belah pihak..
tq yer order dr kami...
sesiapa berminat nak order boleh isi order form di blog ni or sms 0127512724
Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...