Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

25 May, 2010

LOVE~MU FAN BIRTHDAY



tempahan dari kenalan di FB untuk some1 special.. design lebih kurang design sblm ni tp nak ada edible image MU kat cupcake ni.. so sweeetssss....harap2 both of u suka dgn cupcake ni... very nice colour ...

CHELSEA FAN BESDAY CUPPIES


tempahan dari classmate di UITM dulu, sempat jumpa n berborak panjang walaupun kat tepi jalan jer...
harap2 ana suka dgn cupacake ni..nnt if kiteorg berkesempatan ke setiawangsa lagi..leh la minun2 sambil borak2 panjang
THANKS YER ORDER.. ( mcm ada terbau2 nasi minyak la pulak he3)

COLOURFUL PRINCESS CROWN



tempahan dari nana rahim special untuk sisternyer...request nk crown colourful..siapa da candle happy besday...
harap2 nana n family suka n enjoy this cuppies

HAPPY ANNIVERSARY MOK & ABOH CUPPIES VS LOVE2 CUPPIES



tempahan dari eina untuk parentnyer di pahang..sweet & simple cuppes.. smpena anniversary ke 25 tuk MOK & ABOHnyer


2nd order dr eina untuk insan tersayang..16pc toping choc ganache+ buttercream..
harap eina suka cupcake ni..
thanks yer order

18 May, 2010

CHELSEA FAN'S BITHDAY CUPPIES

ELMO & LADYBIRD BIRTHDAY CUPPIES

BEE & SUNFLOWER THEME ~ LUV U

CARROT WALNUT CAKE + CREAM CHEESE TOPING




12 May, 2010

HAPPY MOTHER'S DAY CUPPIES ~ GARDEN THEME



khas buat ibu tersayang...selamat hari ibu...istimewa dari rakan sekerja.. nk design mcm garden theme sblm ni tp nk buttercream jer.. kiut kan...
tq k.rosni coz order...ni kira customer tetap dh ni :-)

BARBIE THEME WALNUT CARROT + CREAM CHEESE CUPCAKE



tempahan dari ELA di melaka buat family di Cheras. ni 2nd time Ela order untuk familynya.. selamat kami deliver ke Cheras... theme barbie ( edible image ) cream cheese lagi toping nyer...yum2

HAPPY BELATED BIRTHDAY BOSS _ TM GM


tempahan corporate besday cupcake dari aleya (staff TM) untuk bos nyer...nk ada laptop, BMW, briefcase..
siap ada gambar lagi...masa buat deco cupcake ni kami pun excited, tak sabar nk tgk hasilnye..
aleya teruja sesangat bile dpt cuppies ni..
buat aleya tq so much ye order dgn kami..
harap2 suka dgn hasil tgn kami yer...

LOVE THEME CUPCAKE


sweet love theme cupcake ...tempahan dari yatie xclassmate kat uitm dlu...
bile wat cupcake ni leh la selalu jumpa kawan2....tu yg bertambah seronok tu
mcm ada petanda pasni leh mkn nasi minyak kat pahang ni..hehehe..
tq tau yatie order dgnkiteorg..nnt leh selalu2 dtg umah kiteorg k
Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...