Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

22 March, 2010

HAPPY BESDAY FROM AIN


weekend yg lepas wat cupcake..kali ni dr ain (classmate masa kat uitm)
bile tnya tuk siapa.malu2 gitu..hehehe ( gosip nih!!) :-)
anyway ain..tq yer order..dh tahu umh kiteorg..lain kali leh la singgah if dtg putraheight :-)

HANTARAN PERKAHWINAN - FLOWER


tempahan kali ni dr kak zurin..special untuk dijdkan hantaran untuk adiknyer..
akka sponsor gitu :-)..
sweet english theme...
thanks order

14 March, 2010

LIVERPOOL & LOVE THEME - PERKAHWINAN SERI ( enjah) & MIE

SELAMAT PENGANTIN BARU khas buat enjah & suami..b4 this hantaran bertunang thn lepas..now dh selamat mendirikan rumah tangga...happy 4 both of u smga kekal ke akhir hayat..thanks suka hasil cupcake ni...
lepas delivery ke bangsar cupcake ni otw balik ke subang dpt sms dr enjah "aku suka sgt cupcake ko wat...sgt berpuas hati...mcm yg aku nk"..lege rasanyer.
masa hantar rsau jugak enjah tak suka..bnyk kali bincang sbb nk yakin kan dia guna edible lebih cantek & kemas ( tp kene la tmbh kos sikit)..
customer boleh gak letak muka or apa saja even watak cartoon or etc.
thanks again sbb order yea enjah..smga cecepat dpt baby :-)

PERTUNANGAN FIZA & E..THEME WHITE BLACK & RED


Tempahan dr fiza...dia pernah dh order dlu..thanks percaya dgn hasil kerja tangan kami.
inspirasi dr order emma.theme xoxo..di olah2 sikit2..ikut kehendak si fiza..nice colour n combination..selamat bertunang yer..:-)

05 March, 2010

PINK WHITE THEME


tempahan dari sara ( uitm cxclassmate)..tuk hantaran wedding kakak nyer..
tq so much order...
(sory terlepas pandang order ni nk upload kat blog..upload kat fb jerk)

HAPPY WEDDING ANGAH... THEME PURPLE



khas buat angah...wedding this saturday..6 march 2010.
semoga berkekalan ke akhir hayat...
tq order...

03 March, 2010

LOVE


istimewa dr kawan sebilik dlu tuk bf dia...ketandusan idea..alhamdulillah dpt idea best..hope both of u suka..n cecepat le ajak kiteorg mkn nasi minyak ya..

01 March, 2010

ANGEL OF MINE


tempahan dr tina dr terengganu. ni kali ke dua tina order tuk bf nyer di gombak..
theme kali ni angel...hope both of you like the design

FONDANT CAKE - HANTARAN


sesiapa berminat boleh hubungi kami ya..:-)

WEDDING TIER CAKE

sesiapa yang berminat untuk order wedding tier cake ni..boleh hubungi kami ya

TUNJUK AJAR KU SIFU...WEEKEND END FEBRUARY 2010

Hari sbtu kelas dgn kak anis - http://anismagicfingers.blogspot.com/ , rumah dia dkt jerk dgn kawasan opis usj 19, so takda masalah nk ke kelas..kali ni belajar deco wedding fondant cake...selama ni punya la pelik camne nak buat gedik2 kat tepi kek tu..pasni reti dh buat.kelas start 11am - 230pm...need practice bebanyak kali supaya senang tangan nk membentuknyer...sendiri pun tak sangka boleh buat deco secantek ni..terima kasih bebanyak kat sifu ku..sayang nk mkn kek ni jdnyer...enjoy this class sesangat dgn cikgu yg kuat pokpetpokpet, sambil tangan mendeco kek..:-)



Hari ahad kelas dgn kak liana - blog dia refer kat pic tu, belajar wedding 3tier cake steam buttercream..dr 10am - 130pm..lepas ni lebih mudah la meratakan buttercream kat kek, yg selama ni mmg fail bab menepek buttercream kat kek ni, comot selalu.sekarang nampak lebih cantek & licin sesangat...+ bonus for myself dapat belajar buat bunga2 yg selama ni kagum tgk bakers buat bunga2 tu semua..now reti nk buat dh...cuma need more practice..sifu pesan sehari buat 30 kuntum...baru la dpt buat bagus n cepat..ehemmm..terpaksa merajinkan diri pasni...:-p
enjoy kelas ni dgn geng2 kak fadilah , kak liza n kak nida..sifu pun sungguh la baik n segala pembelajaran mudah diikuti..tq again kak liana..

TQ again to both sifu :-)

Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...