Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

31 March, 2009

MARI ORDER MUFFIN!!!




meh lar order muffin...product terbaru dr kteorg..sedap tak hingat..hehehehehe..nak tau psl harga leh check kat blog nyer side bar.sume complete kat citu..per2 queries leh jerk email or sms kat no kteorg :-D

1ST TIME DESIGN FONDANT CUPCAKE


ni 1st time design fondant cupcake...ok kan untuk permulaan? hehehe

30 March, 2009

BOLA n KERETA n Others BESDAY theme




Tempahan dari kawan di Kulim, Kedah...1st time try untuk delivery by pos ke sana...ikhram ni order tuk 50 pcs...1 kotak design tak kisah...1 lagi nk bola..so try buat design tu dan hantar...tapi bile sampai ke sana..dapat feedback...adusss!!!...melekat2 tak boleh guna delivery pos ni...FRUST tul...sian kt dia...nak pulang duit dia tak mau so ni berfikir untuk resend cam ner nk bg ok kalau nk delivery...sbb sebelum ni ada tnya kawan, yang dia tempah cupcake dan org tu delivery by pos jerk..ok jerk...ni tunggang langgang..padahal dah seal transperent..bg nmpk bnda tu kek..any idea???

BABY SHOWER :-p



Tempahan kali ni dari cik fae..tuk di bawa makan2 dgn kawan2 yg lain..nk design baby2 gitu (ala2 baby shower tuk watie) dan nk ada nama2 diaorg semua....so ada cmpur2 sikit dlm ni..yg kasut baby tu guna royal aising.. lapik nyer fondant..cuba2..fae tak mintak pun..nmpk comel kan...hahaha...tq yer fae mengorder..:-P

29 March, 2009

CUPCAKE MAKAN2 TUK MAWAR


Kali ni tempahan dari mawar tuk makan2 dgn family katanye..design nk bunga2..so try wat kan rose yang baru jerk belaja..comel ker? ok r tu..:-)..nk 9pc jerk (kang tak habis makan plak)..any way..tq yerk cik mawar...

19 March, 2009

TEMPAHAN WANIE



Tempahan dari wanie...dah siapkan awal sebab nak delivery ke shah alam, tak suprise la kalau tunjuk awal2 kat blog..tup2 petang tu dia ada kat sentul so jumpa area setapak jerk tuk pickup..dia mintak design kereta mini..tp kiteorg tak pernah wat..cuba la..ada rupa gak la..tp kereta mainan..ok la tu kot :-) KIUTMIUT..ha3..

Tp masa pickup tu wanie kata bukan happy birthday la...la mati2 ingat happy birthday sbb masa order yang terdengarnya untuk birthday tunang dia...alamak!!! tak best tul camni..silap pulak. Bersalah sungguh rasanya, sian tul kat dia. Bincang2 takpe la leh tukar..mlm ni boleh jerk delivery ke shah alam..tp wanie yg baik hati ni terus terima jugak..apapun sory banyak2 yer tempahan tak memenuhi citerasa plak :-( and thank you so much ye wanie..jangan serik order yer...:-)

Pesanan tuk diri kami sendiri dan pengajaran tuk akan dtg...MESTI confirmkan semula dengan customer sebelum letak huruf2 tu

15 March, 2009

PACKAGE SET BOX & PRICE


note: all price is starting price

PKPSB




Ahha..yang ni bukan tempahan...tpsaja2 kiteorg buat tuk opismate...cuba2 latih design deco, macam2 ada...kah3 :-P. Tapi rasanya yang paling kemas yg blue swirl 4pc tu...macam2 deco ada, mana tahu ada yang berkenan nak pilih design mana.. :-) semua boleh discuss, tak da masalah.

Ni contoh packaging untuk 16pc (RM33.00) dan 25pc (RM 45.00)

2ND TEMPAHAN




Ni 2nd time dapat tempahan. Kali ni dari ex-opismate...syasya, actually mulanya tak ambik tempahan untuk 9pc ni. Tapi try jugak ada kan, dan bila dah siap comel gak...terus terpikir nak adakan pakej untuk 9pc dengan harga jualan Rm 20 sahaja. Minimum order 2 set. Siap ada reben lagi :-)

14 March, 2009

CUPPACAKE UNTUK ADIK AYRA



Ni la first time buat tempahan, tempahan ni dari kawan masa belajar dulu untuk majlis cukur jambul baby girl dia adik AYRA. So, try designkan barang baby2 dan kiut miut la.... Alhamdulillah.... menjadi :-) 9 Mac pagi tu hantar la ke Serendah...hujan lebat pastu tak tahu jalan, takut terlewat tapi akhirnya sempat pun sampai. Thanks to Awir & Anis memberi kepercayaan pada kiteorg tuk wat cake ni untuk majlis mereka :-) terharu.... Cupcake ni saiz large 6.5cm top diameter dengan harga Rm 2.80 setiap satu termasuk packaging.
Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...