Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

30 November, 2011

RED VELVET CUPCAKE BERSUARA

Berwarna warni kan? Anda suka????
Kami pun suka....hehehe




50pc ni tempahan dari wife bos kami untuk birthday anak perempuannya umur 3 tahun.
Katanya bercuti balik ke Malaysia dari Aus selama 6 bulan...wah seronoknya cuti lama. 
Mood : jeles ,orang lain dapat cuti lama...

Syaz ..tq order dengan kami yer...

Siapa berminat nak order macam ni...boleh sms 0127512724

CARROT WALNUT CREAM CHEESE CAKE

Tempahan dari classmate di uitm dulu. Tempahan ni bersama muffin, tapi tak sempat nak snap gambar bateri kong. Ini je yang sempat.
TQ ye yatie order dengan kami

29 November, 2011

ZOO THEME

Kek ni berat 4.5kg..besar dan berat...dahlama gambar ni tersimpan..super lama..kemas2 file kat pc terjumpa semula..ingatkan dah hilang terus dah...
percubaan buat figuring binatang2..theme zoo la katakan...
Alhamdullillah customer suka..
Bayangkan nak bawak benda ni ke opis tuk pickup... payah juga...ada gak bawa kete 10kmj je.
Macam mana la "cakeboss" tu boleh letakje kek2 dia belakang van...n turun cantek jer.....hmmmmm

BIRTHDAY CUPPIES

Tempahan dari opismate(a.k.a customer tetap dah ni) 
Tuk best frenz mereka...
Tq order dgn kami yer...

SAIF BIRTHDAY PARTY

Trajis!! sepatutnya balik 2 hari sebelum event. Tapi atas sebab2 tertentu terpaksa balik 1hari sebelum event. Kelam kabut Alhamdullilah...berjaya siapkan dan kami travel sampai ke Kuala Lipis, Pahang...
Sempena birthday anak sahabat Yan.
Coklat cake 3kg...gagahnya tatang & pangku kek sampai ke Dataran Lipis... 
Memang meriah bday party ni ada clown, magician & makanan sedap...
Thanks Eja.. percayakan kami tuk buat kek ni & happy kamu semua suka kek kami..lega rasanya


colorful cupcake 

sesiapa berminat nak sewa tier ni boleh sms kami 


Fancy cookies... 

Banner 

seorang baker with birthday boy!!!.. 


 Sedap katanya....bahagian atas dah hilang........


Sesiapa berminat boleh sms 0127512724

CHOCOLATE CAKE WITH EDIBLE IMAGE

Tempahan coklat kek dari opismate..tq order k. Next time kot2 suka boleh order lagi....



RED VELVET CUPCAKE & CAKE

Ni update sikit segalakhazanah yang tersimpan dalam draf..
jemput layan mata tengok RV cupcake & cake ni ya..




Berminat nak order sms 0127512724

25 November, 2011

HANTARAN UNGU

Agak lama tak dapat update design cupcake kat blog ni ...
ni antara yang terbaru...
 25pc fondant deco flowery cupcake tuk hantaran pertunangan


18 November, 2011

PROMOTION

Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...