Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

19 March, 2009

TEMPAHAN WANIE



Tempahan dari wanie...dah siapkan awal sebab nak delivery ke shah alam, tak suprise la kalau tunjuk awal2 kat blog..tup2 petang tu dia ada kat sentul so jumpa area setapak jerk tuk pickup..dia mintak design kereta mini..tp kiteorg tak pernah wat..cuba la..ada rupa gak la..tp kereta mainan..ok la tu kot :-) KIUTMIUT..ha3..

Tp masa pickup tu wanie kata bukan happy birthday la...la mati2 ingat happy birthday sbb masa order yang terdengarnya untuk birthday tunang dia...alamak!!! tak best tul camni..silap pulak. Bersalah sungguh rasanya, sian tul kat dia. Bincang2 takpe la leh tukar..mlm ni boleh jerk delivery ke shah alam..tp wanie yg baik hati ni terus terima jugak..apapun sory banyak2 yer tempahan tak memenuhi citerasa plak :-( and thank you so much ye wanie..jangan serik order yer...:-)

Pesanan tuk diri kami sendiri dan pengajaran tuk akan dtg...MESTI confirmkan semula dengan customer sebelum letak huruf2 tu

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...