Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

07 April, 2009

HANTARAN PERTUNANGAN



Tempahan dr kawan masa school dulu..lama dh tak jumpa dia ni....tempahan last minute gak..nasib sempat wat...nak theme floral n guna fondant supaya lebih selamat dibawa ke johor...1 tema gold n white...1 lagi pink grey n white...tang grey ni tak da idea sgt..tp diusahakan sehabis baik...gold n white tu superb...:-) CUBAAN PERTAMA FONDANT ..yeah...:-P. yang dh siap berribbon tak sempat nk snap sbb dh takut terlewat nk delivery ke Putrajaya....ingat nk jumpa Aai ni dh lama tak jumpa tapi tak bekesempatan...sempat jumpa bakal tunang nyer jerk....Aai dah balik ke johor tuk preparation esok...anyway...SELAMAT BERTUNANG...congrate...kawen jgn lupa jemput...:-P..tq order..

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...