Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

01 March, 2010

TUNJUK AJAR KU SIFU...WEEKEND END FEBRUARY 2010

Hari sbtu kelas dgn kak anis - http://anismagicfingers.blogspot.com/ , rumah dia dkt jerk dgn kawasan opis usj 19, so takda masalah nk ke kelas..kali ni belajar deco wedding fondant cake...selama ni punya la pelik camne nak buat gedik2 kat tepi kek tu..pasni reti dh buat.kelas start 11am - 230pm...need practice bebanyak kali supaya senang tangan nk membentuknyer...sendiri pun tak sangka boleh buat deco secantek ni..terima kasih bebanyak kat sifu ku..sayang nk mkn kek ni jdnyer...enjoy this class sesangat dgn cikgu yg kuat pokpetpokpet, sambil tangan mendeco kek..:-)



Hari ahad kelas dgn kak liana - blog dia refer kat pic tu, belajar wedding 3tier cake steam buttercream..dr 10am - 130pm..lepas ni lebih mudah la meratakan buttercream kat kek, yg selama ni mmg fail bab menepek buttercream kat kek ni, comot selalu.sekarang nampak lebih cantek & licin sesangat...+ bonus for myself dapat belajar buat bunga2 yg selama ni kagum tgk bakers buat bunga2 tu semua..now reti nk buat dh...cuma need more practice..sifu pesan sehari buat 30 kuntum...baru la dpt buat bagus n cepat..ehemmm..terpaksa merajinkan diri pasni...:-p
enjoy kelas ni dgn geng2 kak fadilah , kak liza n kak nida..sifu pun sungguh la baik n segala pembelajaran mudah diikuti..tq again kak liana..

TQ again to both sifu :-)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...