Followers

ORDER FORM

FULL NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NUMBER :
MAILING ADDRESS:
CHOICE:
FLAVOUR:
CUPCAKE TOPPING
QUANTITY:
DELIVERY MODE:
DATE & TIME (FOR PICKUP/DELIVERY PURPOSES):
CONFIRMATION SHOULD BE SENT TO:
ENQUIRY:

Create a web form here

03 May, 2010

HAPPY ANNIVERSARY ~ FULL GARDEN THEME


tempahan garden theme dr adah..classmate di UITM dulu.. nk garden theme...pulun membuat tak sangka 4 jam jugak tu. tp berbaloi bile tgk sangat la kiutmiut lebah n cendawan tu. bertambah puas hati bile customer suka..selamat delivery ke wangsamaju malam td.sambil dtg ingt nk jumpa wais ( anak adah)..kami sampai jer dh lelap dh dia..tak pe mybe next time dpt la jumpa :-) & boleh buat direct selling tudung lagi kat adah..he3..adah tq beli tdg tu dgn kami..next time leh r beli lagi he3

Sebelum tu sempat singgah ke jusco setiawangsa..makan kat sana...rindu betul ..dh lama dh tak jalan2 kat sana semenjak pindah ke subang jaya ni..ingat nk jumpa kawan2 diopis lama dulu, tapi tak sempat pulak..gitu gini pun dh kul 11 lebih jugak baru terhegeh2 nk balik ke subang semula...

apa pun untuk adah & husband..happy 2nd anniversary..
hope suka yer dgn cupcake ni..
tq order

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts with Thumbnails

PLEASE CHECK THE DATE AVAILABLE BEFORE PLACING YOUR ORDERS...